Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una original campanya del projecte IGUALEM porta la igualtat a diferents equipaments de Vilafranca

El Servei de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa una divertida campanya adreçada a la ciutadania sobre la igualtat entre homes i dones, en diferents contextos de treball.

Uns expositors il·lustrats per Eva Garcés es troben per diferents espais de la Vila que tenen una nombrosa afluència de públic com l’Hospital Comarcal, diversos equipaments municipals i a partir de l’inici del curs, els centres educatius. Paral·lelament, es distribueixen uns díptics a tot color amb els mateixos continguts dels expositors.

En aquests expositors es presenten unes il·lustracions de la dibuixant Eva Garcés, amb un discret toc d’humor. En elles es reflecteixen situacions quotidianes tant de l’àmbit del treball retribuït com en el de les tasques domèstiques o la cura de les persones.

Així, en els expositors s’alternen frases “A la feina, iguals…”; “compartir per a igualar…”; A casa, iguals…“; “La igualtat a la feina és cosa de tots…” amb el logotip del projecte Igualem i les il·lustracions.

La campanya s’enquadra en les accions de sensibilització previstes en el projecte IGUALEM que s’està desenvolupant a l’Eix Diagonal, format per les ciutats de Vilafranca, Manresa Vilanova i Igualada.

Durant aquest segon semestre de l’any es tiraran endavant noves accions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: