Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau presenta 50 propostes d’activitats a l’estiu per a joves

Les activitats es duran a terme des del 24 de juny fins al 9 d’agost, la majoria gratuïtes.

Aquesta setmana es va fer la presentació de les activitats que es realitzaran aquest estiu a La Nau, a càrrec de la regidora de joventut, Montse Arroyo, del cap de servei, Ruben Calvo, i de la responsable de l’equipament, Núria Albornà.

La novetat d’enguany és el Xalanau, que és el nom que rep la proposta estiuenca que agrupa totes aquelles activitats d’estiu que tenen per objectiu passar-s’ho bé. A més, neix una proposta d’activitats de tastos d’art i creació, amb un total de 15 tastos durant tot l’estiu.

La cinquantena d’activitats es duran a terme des del 24 de juny fins al 9 d’agost, adreçades a joves de 13 a 30 anys.

Pel que fa al preu de les activitats, la majoria són gratuïtes a excepció de 13, que són de pagament, però que estan parcialment finançades. Moltes de les activitats són sense inscripció prèvia, però algunes d’elles, una vintena, tenen places limitades i requereix inscriure’s prèviament per poder reservar la plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: