Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La oficina de la campanya de la verema ha obert portes amb la previsió d’atendre unes 900 persones

Un any més, l’ajuntament de Vilafranca organitza, en col·laboració amb el Consell Comarcal, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Delegació del Govern, Inspecció de Treball, la Tresoreria de la Seguretat Social i els sindicats UGT, CCOO, Unió de Pagesos i JARC, la campanya de la verema.

L’objectiu de la campanya és la millora constant de les condicions en què es desenvolupa la verema a la comarca, conscients que any rera any disminueix el número de temporers que arriben.

El Cap del Servei del Foment a l’Ocupació de l’ajuntament de Vilafranca, Fernando de León, ha explicat als nostres micròfons que el repte més urgent és dissenyar un model d’allotjament idoni per la verema al Penedès.

 

Els serveis que ofereix la campanya de la verema són oficina de contractació, servei d’atenció social, servei de mediació intercultural, servei d’alberg en espera, l’oficina mòbil del Servei d’Ocupació i el punt d’acollida i informació als baixos de l’Ateneu Municipal.

Per volum, de tots aquests serveis destaca les oficines de contractació que gestionen Unió de Pagesos, al primer pis de l’Ateneu, i per primera vegada JARC i ASAJA, al centre Àgora.

 

De León també ha volgut destacar la oficina mòbil del Servei d’Ocupació de Catalunya que, per segon any consecutiu, recorrerà els municipis de la comarca.

 

La oficina mòbil estarà cada dilluns a La Múnia, els dimarts a Guardiola, els dimecres a Sant Sadurní, els dijous a Sant Martí Sarroca i els divendres a Sant Quintí de Mediona.

La majoria de temporers que són atesos a la campanya de la verema, amb una previsió d’un 900, són marroquins, espanyols i ciutadans d’altres països comunitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: