Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Guardiola comença la festa major la propera setmana amb l’empalmada i el teatre com a destacats

Els actes previs de la Festa Major de Guardiola de Font-rubí començaran el divendres 10 d’agost, amb el concert jove que oferiran a partir de la mitjanit els grups Xazzar i Rauxa. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Guardiola, Marc Galimany, comentava que han apostat per dos grups prou coneguts entre els joves.

A més s’acabarà amb una batukada. Com cada any hi haurà també un servei de bus que portarà totes aquelles persones de Vilafranca que ho vulguin des del bar musical Trànsit fins a Guardiola. El mateix servei funcionarà dissabte 11, en que hi haurà l’empalmada.

Diumenge un dels actes més destacats serà la cantada d’havaneres, amb rom cremat, a la plaça de l’Ajuntament.

Els actes forts continuaran el dimarts, 14 d’agost, amb el pregó que oferirà Cristian Ortega, de la comissió d’agermanament de la població francesa de Rieux Volvestre, que fa 20 anys que està agermanada amb Guardiola. El dia acabarà amb la cercavila en que participen els balls populars del municipi, i que enguany veurà l’estrena dels Cercolets.

El 15 d’agost hi haurà balls, concerts i sardanes a càrrec de l’orquestra Genuïna.

 

Un altra dels plats forts, com comenta Galimany, arribarà el dijous 16, amb l’obra de teatre que enguany portarà els clònics del Tricilce amb l’espectacle dels 20 anys de la companyia.

 

El darrer dels actes destacat serà el divendres 17 d’agost, en que l’orquestra Maravella serà l’encarregada d’amenitzar el ball de la festa del cava, per 43è any consecutiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: