Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers reten demà un homenatge a Josep M. Petrus, fa 44 anys que segueix la colla fent fotos

L’acte s’emmarca dins de la celebració demà del 22è aniversari de Cal Figarot, que contempla també una cercavila, un concert i una actuació castellera.

Aquesta exposició s’inaugurarà a 2/4 de 6 de la tarda al mateix local de Cal Figarot, i serà un recull d’algunes de les millors fotografies que Petrus a fet al llarg dels 44 anys que ha seguit els verds. De fet, el mateix Petrus comentava que la seva primera fotografia reconeguda va ser la del pilar de 6 que els Nens del Vendrell van fer a la festa major de Vilafranca l’any 1969. Des de les hores ha anat seguint la colla fent fotografies.

 

Josep Maria Petrus te més de 7.000 clixés de fotografies sobre castells; i ara la colla li fa un homenatge. Va ser per ell tota una sorpresa.

 

Els actes de la celebració del 22è aniversari continuen amb la cercavila que faran les mulasses de Vilanova i de Valls, a partir de les 6. Cap a les 7 està previst que tornin al local de Cal Figarot per fer una actuació, que acabarà amb l’exhibició castellera dels Verds.

 

A la nit, a la nau de Cal Figarot, es farà un sopar popular que continuarà amb un ball folk a càrrec del grup “Els Xixarel·los”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: