Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ADIF adjudica obres del tram entre Sant Vicenç de Calders i Castellbisbal de la línia del TGV

Amb un pressupost de 4’2 milions d’euros, el comitè de direcció d’ADIF ha adjudicat la segona fase dels treballs d’adequació de les instal·lacions de seguretat i comunicacions de la línia d’ample convencional entre Sant Vicenç de Calders i Castellbisbal.

L’objectiu de les obres és fer compatible les infraestructures d’ample ibèric amb les de la línia d’alta velocitat i garantir els paràmetres de seguretat en l’explotació del sistema ferroviari. El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Dimetronic S.A. amb un pressupost de poc més de 4’2 MEUR.

Entre les diferents actuacions previstes per fer compatibles els dos sistemes i protegir-los de la possibilitat de patir pertorbacions electromagnètiques destaquen la substitució de la central telefònica de circulació que hi ha entre les estacions de Els Monjos, Vilafranca, La Granada i Sant Sadurní d’Anoia. També està previst instal·lar un centre de transformació a les estacions de La Granada i Sant Sadurní d’Anoia, així com un transformador monofàsic de circuits de 220V amb l’objectiu d’evitar qualsevol pertorbació a les instal·lacions.

Així mateix, s’instal·larà un sistema d’alimentació ininterrompuda d’una hora d’autonomia per garantir l’estabilitat de l’alimentació dels equips i assegurar el subministrament d’energia quan no hi hagi corrent elèctrica.

Recentment es va adjudicar la primera fase de les obres a la mateixa empresa per un import de 4’6 MEUR i un termini d’execució de 6 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: