Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca completen una magnífica torre de 7 a Sant Pere de Ribes

Diumenge a la tarda, els de la camisa vermella van actuar a la diada de la Festa Major de Sant Pere de Ribes, a costat de la Colla Jove dels Castellers de Sitges i els Bordegassos de Vilanova. A banda de la torre, els vilafranquins van executar un cinc de set impecable però no van poder acabar l’actuació per la pluja.

Els vilafranquins van afrontar el castell de més envergadura en primera ronda. Convençuts de les seves possibilitats i amb la confiança d’haver descarregat la primera torre de set de la temporada feia dues setmanes, van portar a plaça una torre de molt bones mides, que no va patir en cap moment.

El castell escollit en segona ronda va ser el cinc de set. Tot i haver introduït canvis d’última hora en la part superior del castell, el van descarregar a la perfecció. La decepció va arribar en tercera ronda, quan els de Cal Noi-Noi no van poder actuar per causa de la pluja. El tres de set que pretenien tirar havia de servir per anar afinant el tres de vuit, un castell que els de la camisa vermella tenen intenció de portar a plaça properament.

La propera actuació dels Xicots serà aquest dissabte, a la Granada, on tenen previst, en cas que els assaigs d’aquesta setmana vagin bé, portar el primer castell de vuit de la temporada a plaça, probablement el tres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: