Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les rebaixes amb pocs establiments oberts

Les rebaixes comencen a Vilafranca amb poques botigues obertes. La majoria d’establiments no van obrir les seves portes ahir en el primer dia de la campanya.

La campanya de les rebaixes d’estiu començava ahir, diumenge 1 de juliol a tot Catalunya. A Vilafranca van ser poques les botigues que van obrir les seves portes en motiu de les rebaixes i, de fet, tot i el moviment que hi havia pel centre, no es van realitzar moltes compres. Els botiguers que van obrir comentaven que havien anat fent però que tampoc hi havia molta gent comprant. Els comerciants consideren que, en el primer dia de rebaixes, molta gent opta per anar a les grans superfícies, a Barcelona o a Vilanova. Però, en qualsevol cas, també opinen que molta gent no sabia que començaven les rebaixes i que s’havien d’haver posposat al següent diumenge.

Ara, amb les rebaixes d’estiu, molta gent compra articles de roba i banyadors ja que cauen mentre encara dura el bon temps. Molts dels compradors han estat esperant fins que arriben les rebaixes per a adquirir aquell producte que ja havien vist als aparad

ors.Cal recordar que la realització de rebaixes és una decisió del comerciant, i també ho és la seva durada que ha de ser com a mínim d’una setmana i com a màxim de dos mesos. A més, es recomana als consumidors seguir els següents consells: fer una llista dels productes que interessen, d’acord amb el pressupost disponible; comparar preus; examinar el producte; diferenciar les vendes en rebaixes d’altres tipus de vendes a preus inferiors als habituals com les vendes en liquidació, les vendes en saldos i les ofertes; o comprovar si l’establiment admet habitualment les targetes de crèdit com a manera de pagament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: