Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 60 cellers han confirmat la seva assistència a la fira Vijazz Penedès

A manca de dues setmanes perquè comenci Vijazz Penedès, l’Acadèmia Tastavins del Penedès, impulsora i organitzadora d’aquesta innovadora iniciativa, considera tot un èxit la xifra de participació de cellers.

Segons ha dit David Boada, director del Vijazz Penedès, “Per primera vegada, el Penedès gaudirà d’una gran fira amb els productes estrella de la comarca, com són el vi i el cava, amb un presència rècord d’expositors”. Des de l’organització destaquen la gran varietat de cellers que es presentaran a la fira, una mostra molt representativa de la realitat vinícola penedesenca.

La fira, un dels eixos principals del Vijazz Penedès, s’ha plantejat amb l’objectiu de convertir-se en un referent de la promoció dels cellers del Penedès i dels seus productes.

Els visitants, mitjançant tiquets degustació que es posaran a la venda a la mateixa Rambla de Vilafranca, podran tastar els productes dels expositors. A més, amb la compra del tiquet s’emportaran de regal una copa commemorativa del Vijazz Penedès.

A banda de les degustacions, s’han dissenyat activitats complementàries com les visites guiades a més de 20 cellers amb sortides gratuïtes d’autobusos des de la Plaça del Penedès, gràcies al suport del Patronat de Turisme de Vilafranca i del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: