Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els professors d’educació física celebren l’aniversari del seminari

El quinzè aniversari del seminari d’educació física se celebra amb una trobada dels professors participants. Els mestres d’educació física de la comarca compartiesen experiències a través d’aquest seminari.

Ahir a la tarda tenia lloc una trobada esportiva amb diferents activitas com bàdminton, bàsquet, bitlles catalanes, futbol sala, volei i korfbal. El motiu és que se celebrava el 15è Aniversari del Seminari d’Educació Física, una iniciativa que van engegar quatre mestres de la comarca i que, cada any, compta amb més participants. El seminari serveix per compartir experiències i adquirir nous coneixements. Van començar amb 15 persones i ara ja en són una cinquantena, de manera que, el curs vinent, probablement es facin dos cursos: un monogràfic i un seminari de formació, per dividir els participants. Una de les mestres, Carmina Mallofré, comentava quin és el funcionament habitual del seminari.

El seminari és posible gràcies a l’Institut de Ciències de l’Educació, el Centre de Recursos Pedagògics i el Patronat d’Esports.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: