Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó d’Armand Beneyto engega la festa del Poble Nou

<p align="left">La trentena festa del Poble Nou engega amb el pregó d&rsquo;Armand Beneyto sobre la hist&ograve;ria del barri. Durant tot el cap de setmana hi haur&agrave; activitats per a tots els públics, especialment al Parc del Tívoli.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Ahir al vespre, el Parc del Tívoli acollia el pregó d&rsquo;Armand Beneyto que servia per donar el tret de sortida a la festa del barri del Poble Nou. El pregó va ser precisament un rep&agrave;s a la hist&ograve;ria del barri des dels seus orígens que va incloure tamb&eacute; an&egrave;cdotes viscudes ara fa molts anys. El pregoner ja fa temps que &eacute;s veí del barri per&ograve; anteriorment havia viscut a Les Clotes, on va treballar per l&rsquo;Associació de Ve&iuml;ns.

<p align="left">El pregó va acabar amb un brindis i amb un piromusical ideat i portat a terme pel col&middot;lectiu Tres Mosqueters.

<p align="left">La trentena festa del Poble Nou continua avui i durant tot el cap de setmana amb activitats per a tots els públics, tal com explica la presidenta de l&rsquo;associació de ve&iuml;ns Montse Guilera.Durant la festa no faltaran els concerts, activitats com la petanca, el m&agrave;gic, els escacs o el billar, les exhibicions coreogr&agrave;fiques, els jocs esportius per a tota la família o la ja tradicional subhasta d&rsquo;obres d&rsquo;art que hauran estat exposades al Tívoli. A m&eacute;s, diumenge el locutor de R&agrave;dio Vilafranca Jordi Borr&agrave;s far&agrave; el seu programa Amics per sempre en directe des del Tívoli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: