Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pacheco es jubila després de 33 anys al cos de la policia local

<p align="left">Juan Pacheco es jubila despr&eacute;s de 33 anys com a policia local. El Pacheco &eacute;s molt conegut per la tasca que ha fet durant molt de temps al cos de gu&agrave;rdia de l&rsquo;edifici de l&rsquo;ajuntament.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Ahir era el darrer dia de feina per al Juan Pacheco. Qui m&eacute;s qui menys coneix aquest home, que ha passat un munt d&rsquo;anys a la recepció de l&rsquo;ajuntament de Vilafranca dins del cos de gu&agrave;rdia de l&rsquo;edifici. El Pacheco es jubila despr&eacute;s de 33 anys de servei a la policia local i, per aix&ograve;, els seus companys i la gent que passava per la pla&ccedil;a de la vila van estar amb ell en aquestes darreres hores de feina. El Pacheco es jubila conven&ccedil;ut de que ha fet la feina que havia de fer i amb la idea d&rsquo;aprofitar el temps lliure que t&eacute; per endavant, tal com comentava davant les c&agrave;meres de VTV molt emocionat.

<p align="left">El Pacheco diu que ara vol viatjar i veure moltes tot all&ograve; que no ha pogut veure abans, mentre estava treballant. Deixa als seus companys l&rsquo;experi&egrave;ncia de tota una vida dins del consistori vilafranquí i la sensació d&rsquo;haver gaudit amb la seva feina.

<p align="left">Un dels seus companys, el Pedro Sosa, va entrar al cos de la policia local nom&eacute;s un any despr&eacute;s.Han viscut moltes experi&egrave;ncies junts i, tal com comentava, el descriu com a la persona que m&eacute;s sap sobre l&rsquo;edifici de l&rsquo;ajuntament.

<p align="left">&nbsp;

Segons Juan Pacheco, la policia i els serveis que dóna ha millorat molt amb els anys. Per&ograve; tamb&eacute; comentava que cal seguir millorant i posar la vista en el futur per oferir cada cop un servei millor als vilafranquins i vilafranquines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: