Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ha presentat activitats per aquest estiu i un servei d’orientació per a joves

El servei comarcal de joventut ha presentat avui les activitats i propostes per aquest estiu. El tècnic del servei, Joan Rodríguez, destacava que de fet es tractava de parlar de parlar de dos serveis que ja estan consolidats, com son els punts de salut que es fan arribar a Festes Majors i activitats per a joves al llarg del juliol i l’agost; i de l’altra del Ventall d’activitats a la llum de la lluna que acosten tot un seguit de tallers i actuacions a diverses piscines de la comarca.

Una de les novetats més importants però, es el servei d’orientació que el Consell Comarcal posa en marca conjuntament amb 9 ajuntaments més per tal d’oferir una atenció personalitzada.

 

Aquest servei es donarà als ajuntaments de Castellví, La Granada, Olèrdola, Olesa, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí, Santa Fe i Torrelavit.

A banda, des del Consell Comarcal donen també molta importància al tema de l’habitatge per a la gent jove, i en aquests sentit ja van posar en marca fa poc més d’un any la borsa jove d’habitatge. Avui Rodríguez ha recordat també que la Generalitat ha tornat a posar a l’abast dels interessats, ja siguin joves o propietaris de pisos, ajuts que es poden tramitar des del mateix Consell.

 

 

 

Cal recordar tamb&eacute; que aquestes consultes al servei d&rsquo;orientació es poden fer tamb&eacute; a trav&eacute;s d&rsquo;internet a la web <a href="http://www.embut.org/">www.embut.org</a> o a trav&eacute;s dels correus electr&ograve;nics de cada servei jove. &nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: