Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantautor penedesenc Cesk Freixas enceta una gira de promoció del seu nou disc

El camí cap a nosaltres, que és com es titula el segon disc, comptarà amb desenes de concerts de presentació arreu del territori i també comporta la posta en marxa del nou web del cantautor penedesenc, amb l’adreça www.ceskfreixas.cat .

La presentació oficial del nou treball va tenir lloc aquest passat cap de setmana, a Torrelavit, on 200 persones van omplir de gom a gom el Teatre Municipal. Després de dos dies d’assajos intensos, amb la participació i implicació de tot l’equip tècnic, Freixas i els altres Bandais van fer la primera actuació de presentació de El camí cap a nosaltres.

La propera actuació tindrà lloc aquest divendres, a Banyoles, amb un concert gratuït i dissabte a dos quarts de 12 de la nit faran la preestrena oficial del disc, a Vilafranca, al teatre Cal Bolet. Les entrades costaran 5 euros anticipades i 8 euros a taquilla.

La gira continuarà per Les Borges Blanques, Santa Coloma de Farners, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, Ontinyent, el Festival Senglar Rock de Lleida i Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: