Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les obres dels nous equipaments de La Girada

La nova zona d’equipaments de La Girada segueix avançant amb l’enllestiment dels Jutjats i les obres de la nova escola. En total hi haurà més de 6.000 metres quadrats de nous equipaments a la zona.

L’edifici dels nous jutjats de Vilafranca està gairebé enllestit i està previst que el proper divendres 13 de juliol, els jutjats romanguin tancats per a fer efectiu el trasllat definitiu. Aquest nou edifici forma part d’una zona de La Girada que comptarà amb altres nous equipaments. En total seran més de 6.000 metres quadrats més d’equipaments a la zona entre els jutjats, la nova escola Dolors Piera i el nou Institut. Està previst que l’escola Dolors Piera estigui acabada en un termini de vuit mesos. 

Les tres obres es troben en fases d’execució diferents i formen part del conjunt que sorgirà després del cobriment de les vies i que unirà els barris de La Girada i el Poble Nou. El regidor d’Urbanisme considera que aquests tres nous edificis milloraran de forma clara els serveis que es donen als ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: