Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Càritas Interparroquial de Vilafranca celebra el sopar del 55è aniversari

Càritas Interparroquial de Vilafranca celebrava divendres un sopar solidari per commemorar el 55è aniversari. Un sopar que va congregar a unes 150 persones i que va comptar amb la presència del Director de Càritas i també Monsenyor Agustí Cortés, bisbe de la diòcesi de San Feliu de Llobregat

El pavelló Firal era escenari d’aquest sopar d’aniversari de Càritas Interparroquial de Vilafranca, una institució que compleix 55 anys, en ser fundada l’any 1952. 150 persones van participar en aquest sopar d’aniversari. Jordina Gallemí, Presidenta de l’entitat, va expressar el seu agraiment a les persones que han dedicat esforços, recurosos i temps en l’ajuda a les persones i famílies necessitades, en definitiva, les persones que han fet possible que Càritas arribi a fer més de mig segle a la vila. També ahir es valorava l’evolució que ha viscut Càritas des del moment de la seva funció, ja que si bé va començar amb actuacions molt concretes, ara la seva acció abasta diferents àmbits de la vida de les persones. En aquesta sopar també va ser-hi present el Director de Càrites Diocesana de Barcelona, Jordi Ruglà, Marcel Esteve, Alcalde de Vilafranca, i Monsenyor Agustí Cortés, Bisbe de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, que també va recordar la important tasca que desenvolupa aquesta institució. En el transcurs del sopar també es van sortejar diversos quadres cedits per Ramon Colomer, guillem Noya, Pepitu Ruiz, M.Antonia Soler i Pep Ventosa. Tots ells artistes vilafranquins que han volgut col.laborar en aquest aniversari. Càritas diocesana es defineix com una institució canònica que promou els valors de l’Evangeli; per això, insistint en la necessitat d’un repartiment més just dels béns de la terra. Des de Càritas es vol animarla comunitat cristiana a fer realitat les pràctiques de la justícia i la solidaritat. A Vilafranca, en els darrers comptes- els del 2006- càritas va aconseguir recollir un total de 85.273 euros, dels quals s’en van destinar 14.000 al banc d’aliments, 22. 000 en roba i mobles, més de 1.000 euros a reforç educatiu, 43.000 a l’alberg de transeünts i gairebé 5.000 en els pisos compartits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: