Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuntament i Escola Municipal de Música posen en marxa uns cursos d’instruments i danses tradicional

La presentació d’aquests tallers s’ha fet a l’Escorxador de Vilafranca, i es faran entre el 2 i el 6 de juliol. El termini per fer les inscripcions acaba el 27 de juny.

<p align="left">Es tracta de fet de dues opcions que pretenen acostar al públic interessat un seguit d&rsquo;instruments que no son habituals, i de l&rsquo;altra con&egrave;ixer i practicar danses tradicionals.

<p align="left">Des de l&rsquo;Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, el cap del departament de Música Tradicional, Jesús Salius, comentava mostrar-se satisfet que l&rsquo;administració s&rsquo;impliqui en aquestes activitats que permeten ampliar les ofertes formatives. Aquest any, apuntava Salius, si sumar&agrave; la dansa als instruments que ja es van fer l&rsquo;any passat; i de cara al proper s&rsquo;espera que pugui haver-hi cant tradicional.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Aquests ensenyaments, que pel que fa a instruments son gralla, flabiol, tarota, sac de gemecs, acordió diat&ograve;nic i timbal, se sumen al que s&rsquo;ofereix al llarg de tot l&rsquo;any a l&rsquo;escola municipal de música.

<p align="left">Els tallers d&rsquo;instruments son per iniciar-se o perfeccionar la t&egrave;cnica, els indivisuals; i hi ha possibilitat tamb&eacute; de fer-ne per grups ja consolidats. Per participar en el taller de danses cal tenir un mínim de 16 anys, i el grup est&agrave; limitat a un m&agrave;xim de 20 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: