Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra la propera setmana la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Vilafranca celebrarà un any més la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, una festa organitzada per les ONG’s de Vilafranca Cooperació Alt Penedès, Grup Tercer Món-Mans Unides i ACAPS-Wilaya Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca. La data de celebració serà el dissabte 9 de juny, a la tarda a les places de la Vila i de Sant Joan, però al voltant d’aquesta data ja s’han organitzat algunes activitats.

<p align="left">Així, des de dilluns es pot veure a la Sala d&rsquo;Actes de l&rsquo;Escorxador l&rsquo;exposició &ldquo;Caf&egrave;, una cadena de dignitat&rdquo;, i que estar&agrave; oberta fins al 12 de juny. Avui mateix, a les 8 del vespre, a la biblioteca Torras i Bages s’ha fet la xerrada &ldquo;La situació dels drets humans a Nicaragua&rdquo; on intervindran la Dra. Nú&ntilde;ez i el Dr. Izabá, presidenta i director del Centro Nicarag&uuml;ense de Derechos Humanos. L&rsquo;acte est&agrave; organitzat per Amnistia Internacional Alt Pened&egrave;s, Amics de Puerto Cabezas i Entrepobles.

El dissabte 9 de juny, a la tarda, hi haur&agrave; la Festa del Comer&ccedil; Just i la Banca &Egrave;tica a les places de la Vila i de Sant Joan amb parades de Comer&ccedil; Just i de les ONG&rsquo;s locals. Els actes s&rsquo;iniciaran a 2/4 de 6 de la tarda amb tallers i jocs d&rsquo;animació a c&agrave;rrec de Lacanalla. En el marc de la festa es far&agrave; una protesta pel 5&egrave; aniversari de la presó de Guantánamo amb el lema &ldquo;Tanquem Guantánamo&rdquo;. Així, hi haur&agrave; una intervenció artística per part de l&rsquo;Escola Municipal d&rsquo;Art Arsenal, l&rsquo;actuació del cantant Johny Rodon, l&rsquo;actuació de Josep Thió, ex-guitarrista de Sopa de Cabra, recollida de signatures pel tancament de Guantánamo i lectura d&rsquo;un manifest. És un acte organitzat per Amnistia Internacional Alt Pened&egrave;s.

&nbsp;

Una darrera activitat ser&agrave; el dia 14 de juny amb el documental-col&middot;loqui &ldquo;Campesinas, semillas del Cambio&rdquo;, organitzada per l&rsquo;ONG Entrepobles amb la col&middot;laboració del Pla per la Igualtat de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca. Ser&agrave; a les 8 del vespre al Forat del Pany. El documental-col&middot;loqui ser&agrave; presentat i moderat per M. Jesús Pinto, coguionista i responsable de coordinació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: