Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert-espectacle recrea, a Cal Bolet, la personalitat i el llegat musical d’ Erik Satie

Aquest vespre, la temporada d’espectacles professionals del Teatre Cal Bolet proposa un original muntatge, Em dic Erik Satie, com tothom amb Quim Lecina i el quartet de violoncels PerQuattroCelli.

Es tracta d’un concert-espectacle que recrea l’esperit i la curiosa personalitat de l’excèntric, heterodox, inconformista i polèmic compositor francès Erik Satie, a través del seu llegat musical i dels seus escrits.

L’escenari l’ocupa Lecina i un esplèndid quartet de violoncel·listes que interpreten peces del compositor, arranjades per a l’ocasió per Joan Sadurní. Lecina ha creat per aquest muntatge una atmosfera de cabaret, en què el music-hall i el circ tenen un paper important. Lecina encarna la figura del compositor francès i utilitza textos seus, que ell diu en primera persona, i altres de collita pròpia per recrear Erik Satie. La representació intercala peces musicals del compositor francès.

 

En definitiva, un espectacle amb música i text d’Erik Satie, passat pel sedàs del cabaret parisenc, per a un concert “especial” que vol apropar-nos a l’esperit de l’artista sorrut que manifestava que “havia arribat molt jove al món en un temps molt vell”.

Em dic Erik Satie, com tothom es podrà veure aquest vespre, a les 9, a Cal Bolet. Les entrades costen 8 euros i l’aforament és reduït i no numerat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: