Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones han participat a la passejada popular per les Planes de Pontons

La passejada popular que Bosc Verd realitzava diumenge passat sota el lema “Vine a conèixer les Planes de Pontons. Encara hi ets a temps!” va ser un èxit d’assistència. Tot i que el mal temps va fer desistir molts participants, hi van assistir un centenar de persones.

Durant la passejada, que es va fer sota la pluja, es van observar les carenes on l’equip de govern del PP vol instal·lar els més de 30 aerogeneradors i a cada participant, se li va lliurar un recull informatiu amb el recorregut de la passejada, la ubicació dels aerogeneradors, la situació de l’actual mesurador de vent, un recull de tots els estudis que avalen la vàlua ecològica de l’espai, així com una llista d’espècies i una llista de vegetació.

La passejada va concloure amb un vermut per als caminaires i un brindis col·lectiu per a la preservació de les Planes de Pontons, que segons Bosc Verd inevitablement passa per la no construcció dels 2 parcs eòlics en aquest espai, un dels millors paratges i paisatges de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: