Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal suma a la seva oferta formativa el cicle de grau superior en Gràfica publicitària

Després d’anys d’espera, el Departament d’Educació de la Generalitat finalment ha concedit a l’Escola Municipal d’Art de Vilafranca el cicle formatiu de grau superior en Gràfica publicitària.

D’aquesta manera, a partir del curs vinent, els alumnes del cicle de grau mitjà en autoedició podran continuar els seus estudis de grau superior, a Vilafranca. Fins ara, els alumnes de grau mig de disseny gràfic que volien continuar estudiant havien de desplaçar-se a Vilanova o a Barcelona.

La cap d’estudis de l’Arsenal, Fina Raventós, ha explicat al magazín La Plaça que es tracta d’un cicle amb molta demanda.

 

El cicle superior en Gràfica publicitària, que pertany a la família del disseny gràfic, té una durada de dos anys i proporciona els coneixements necessaris per formar professionals que siguin capaços de dissenyar un producte que esdevingui nexe d’unió entre un bé o servei i els seus destinataris, a més d’incorporar el punt de vista creatiu i artístic a altres sectors.

El cicle en Gràfica publicitària se suma als cicles superiors de Ceràmica artística i Joieria artística que l’Arsenal ja impartia.

El nou cicle comportarà que els cicles de grau mitjà que imparteix l’ escola (autoedició, revestiments murals i procediments de joieria) tinguin horari de matí, a partir del proper curs.

L’escola ofereix 30 places de Gràfica publicitària, amb les quals espera donar sortida a tots els alumnes preinscrits que superin la prova.

Aquesta setmana finalitzen les preinscripcions, tant per als cicles de grau mitjà com superior d’arts plàstiques, i dilluns vinent es fa la prova d’accés, al mateix Arsenal.

La preinscripció a cicles de grau mitjà i superior d’arts plàstiques i disseny acaba avui i s’ha de formalitzar al mateix centre on es vulgui cursar els estudis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: