Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió de Seguretat Ciutadana de l’Alt Penedès prepara el desplegament dels mossos d’esquadra

L’1 de novembre es desplegaran els mossos d’esquadra a la comarca. Per preparar aquest desplegament, s’han reunit a la seu del Consell Comarcal els comandaments dels Mossos de la Regió Metropolitana Sud (amb seu a St. Feliu de Llobregat) i de la Regió de Tarragona amb els membres de la Comissió de Seguretat ciutadana de l’Alt Penedès.

Els comandaments dels Mossos van explicar que a l’Alt Penedès hi haurà només les casernes de Vilafranca i St. Sadurní, actualment en construcció, a diferència de la Guàrdia Civil, que a més tenia casernes a Gelida, St. Quintí de Mediona i Torrelles de Foix. Per atendre específicament els petits i mitjans municipis de la comarca, hi haurà un destacament rural dels mossos dependent de les casernes de Vilafranca i St. Sadurní destinat en exclusiva a patrullar aquests 25 municipis. Aquest destacament es coordinarà directament amb els alcaldes o els regidors de Seguretat Ciutadana per fer un seguiment de la problemàtica específica de cada municipi i per informar sobre els problemes que vagin sorgint en el temps. Aquesta solució organitzativa dóna resposta a la inquietud manifestada reiteradament pel Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès a través de la seva Comissió de Seguretat Ciutadana.

Al llarg dels últims mesos i abans de l’1 de novembre, els comandaments dels Mossos continuaran entrevistant-se amb els alcaldes i amb les comissions de Seguretat Ciutadana de Vilafranca i de l’Alt Penedès per preparar el seu desplegament a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: