Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller Puigcercós presideix diumenge la I Trobada de Colles Sardanistes de Casals de Gent Gran

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, assistirà diumenge a la I Trobada de Colles Sardanistes de Casals de Gent Gran de la Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc a la rambla Sant Francesc de Vilafranca. Joan Puigcercós estarà acompanyat pel secretari de la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat, Francesc Simó, i pel director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Tarragona, Àngel Cortadelles.

L’arribada del conseller a l’Ajuntament, on signarà en el Llibre d’Honor, està prevista a les 11 del matí, moment en què serà rebut per l’alcalde, Marcel Esteve; pel president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Ramon Xena, i pels presidents dels quinze casals de la gent gran que participen en la Trobada, entre altres autoritats.

Després el conseller es traslladarà a la rambla de Sant Francesc, on les colles dels casals de la gent gran ballaran dues sardanes. A 2/4 d’1 del migdia començarà l’acte de reconeixement, que presentarà el president del Casal de la Gent Gran de Vilafranca, Armand Beneyto, i en què es farà lliurament de dues plaques commemoratives a la Federació Sardanista de Catalunya i al Grup Vilafranca Sardanista.

La Trobada és fruit d’una iniciativa promoguda per l’associació de gent gran Confraria Sant Raimon del Casal de la Gent Gran de Vilafranca. L’objectiu és donar a conèixer públicament les activitats sardanistes que es fan als casals de gent gran. En la trobada participaran 12 casals de gent gran de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: