Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU expressa la seva satisfacció perquè l’equip de govern no tiri endavant el crematori

<p align="left">El grup municipal de CiU es mostra satisfet que s&rsquo;hagi retirat el crematori en el projecte del nou tanatori de Vilafranca i opina que l&rsquo;equip de govern ha anat a remolc de les al&middot;legacions dels convergents. La decisió de desestimar el crematori es va prendre el mateix dia que Converg&egrave;ncia presentava al&middot;legacions al projecte.

<p align="left">Converg&egrave;ncia i Unió va oferir ahir a la tarda una roda de premsa per parlar sobre el crematori que figurava incl&ograve;s en el projecte del nou tanatori al sector del cementiri de Vilafranca. L&rsquo;equip de govern va decidir desestimar el crematori el mateix dia que el grup municipal de CiU presentava les seves al&middot;legacions per considerar que calia estudiar les possibles afectacions que tindria aquesta instal&middot;lació per als ve&iuml;ns. Els convergents creuen que no s&rsquo;ha estudiat tampoc el possible ús del crematori que, en el cas que es fes, podria donar servei a tota la comarca i, fins i tot, a altres poblacions ve&iuml;nes. I es queixen de que, en el projecte, nom&eacute;s consten temes urbanístics i no es t&eacute; en compte l&rsquo;opinió dels ve&iuml;ns. Segons els convergents, sorpr&egrave;n que justament s&rsquo;hagi desestimat el crematori en aquest moment i creuen que no &eacute;s el primer cop que, arran d&rsquo;una roda de premsa o unes declaracions de CiU, l&rsquo;equip de govern tira enrere alguna decisió ja presa. Els convergents es mostren satisfets que s&rsquo;hagi desestimat la inclusió del crematori.

<p align="left">&nbsp;

&nbsp;

D&rsquo;altra banda, CiU va anunciar tamb&eacute; ahir la darrera de les confer&egrave;ncies del cicle que han programat aquestes tres últimes setmanes. Amb la idea de tractar temes d&rsquo;inter&egrave;s general per als ciutadans des de diferents perspectives i no des d&rsquo;un punt de vista de campanya electoral, els convergents ja han organitzat dues confer&egrave;ncies sobre la dona i la família i la immigració. Dem&agrave; dijous hi ha la tercera de les confer&egrave;ncies, que tractar&agrave; sobre temes de medi ambient. &nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: