Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC considera l’Alt Penedès una de les comarques més afavorides per la inversió de la Generalitat

Els representants de l’Executiva comarcal d’ERC han explicat com veuen els pressupostos de la Generalitat per aquest any, i més concretament la seva aplicació a la nostra comarca. En nom de l’executiva, Miquel Carrillo ha explicat que consideren que en global es pot considerar que l’Alt Penedès es una de les comarques surt més beneficiada, pel que fa a inversions, en aquests pressupostos.

Concretament comentava que si es te en compte que a nivell global la Generalitat destinarà un 9% menys a inversions, però que l’Alt Penedès aquesta partida s’incrementa en un 35%, el resultat és molt positiu. Les inversions més destacades anirien al desplegament dels Mossos d’Esquadra, la construcció de centres educatius i l’ampliació de l’hospital comarcal.

 

Els republicans consideren que aquests pressupostos del govern català se centren en les polítiques socials, que es prioritzen pel davant de les inversions.

D’altra banda, el president comarcal d’ERC, Jesús Salius, ha volgut respondre a unes declaracions fetes per l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons reclamant la construcció del quart cinturó per agilitar les comunicacions dels polígons del seu municipi.

 

Salius ha remarcat que ERC considera aquesta infrastructura innecessària, i que és una qüestió que ja s’ha discutit en la redacció del Pla director de la comarca, en que no es contempla el quart cinturó.

 

Els representants d’ERC a la comarca han destacant que es fan inversions importants des de la Generalitat a la comarca, que arriben als 42 milions d’€; dels quals uns 7 milions d’€ es destinen a les noves casernes dels Mossos d’Esquadra a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: