Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Príncep presideix avui la Nit Empresarial de Catalunya UEP 2.007 que reunirà més de 600 persones

La festa d’aquesta nit a les caves Codorniu serà el primer acte commemoratiu del cinquè aniversari de la Unió Empresarial del Penedès.

La Nit Empresarial de Catalunya UEP reunirà més de 600 representants del teixit empresarial del Penedès, des de delegacions de multinacionals establertes a l’Alt i el Baix Penedès a la gran, petita i mitjana empresa penedesenca, així com representants empresarials d’arreu de Catalunya i cònsols del països que compten amb empreses establertes a la zona.

En el marc de l’acte es lliuraran els primers Premis UEP que premiaran la millor iniciativa empresarial, la millor iniciativa d’expansió internacional, la millor iniciativa de responsabilitat social empresarial i la millor iniciativa mediambiental del Penedès. També es lliuraran dos premis d’honor a la millor iniciativa empresarial de Catalunya i a la millor iniciativa d’ús de les TIC a l’empresa catalana.

Amb la voluntat de contribuir al creixement i millora de l’entorn local, la UEP destinarà el 5% de l’import de l’acte a la Fundació Mas Albornà.

La Nit Empresarial de Catalunya UEP 2.007, que té lloc aquesta nit a les caves Codorniu, estarà presidida per el Príncep d’Astúries i també comptarà amb el conseller d’Economia, Antoni Castells, el president de Foment del Treball, Joan Rosell, els presidents de Fepime, Eusebi Cima, i de CECOT, Antoni Abad entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: