Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana es tallarà el trànsit a la rambla de Nostra Senyora a causa de les obres

Les obres de nova urbanització de la rambla de Nostra Senyora que s’estan duent a terme en els darrers mesos estan tocant a la seva fi. Un dels treballs que queden pendents és l’asfaltat de la calçada central, que s’executarà aquest dissabte i diumenge, i obligarà a tallar la circulació de vehicles.

 Així, des de dissabte a partir de les 3 de la tarda, un cop finalitzat el mercat setmanal, i durant tot el diumenge, es duran a terme els treballs de rebaix i de nou asfaltat de tota la calçada. Dissabte a la tarda es començarà a actuar per la banda de Tarragona per tal de restablir, el més aviat possible, la circulació des del carrer de Cal Bolet, en direcció a l’avinguda de Tarragona.

Així, el trànsit provinent de l’avinguda de Barcelona s’haurà de desviar a partir de dissabte a les 3 de la tarda pels carrers de Santa Digna i d’Amàlia Soler i el que vingui de l’avinguda de Tarragona pel carrer del General Cortijo o per la rambla de Sant Francesc. Un cop acabats els treballs de nou asfaltat de la rambla de Nostra Senyora es procedirà a pintar la senyalització horitzontal i la idea és restablir el trànsit dilluns, a primera hora del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: