Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana que ve comença el període d’informació i reserva per al nou aparcament de l’Espirall

A partir del dilluns i fins dissabte s’informarà a totes les persones que estiguin interessades en la compra de places del futur aparcament que s’ha de construir a la plaça de Pau Casals.

Així, les persones interessades hauran adreçar-se al local de l’Associació de Veïns de l’Espirall, a la plaça Dr. Bonet, de dilluns a divendres de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i dissabte d’11 a 1 del migdia. També es pot rebre informació telefònica trucant a l’Oficina Municipal d’Habitatge, al telèfon 93 892 02 20.

Inicialment es posen a la venda 155 places però l’Ajuntament acabarà de decidir les dimensions del futur aparcament, en funció de la demanda de places que es reculli.

En primera instància, el veïnat del barri tindrà preferència sobre el total de les places que s’ofereixen. Es considera veí o veïna aquella persona o empresa que estigui censada al barri de l’Espirall i que tingui un vehicle de propietat, per al qual pagui l’impost de circulació a Vilafranca, com explica Almansa.

 

Un cop passada aquesta primera setmana d’informació, a partir del 26 de març i fins al 27 d’abril ja es farà la reserva de places també en el mateix local de l’AV i en el mateix horari.

Com dèiem, tindrà preferència el veïnat del barri i es podrà adquirir una plaça d’aparcament per a cada vehicle per al qual es pagui impost de circulació a Vilafranca. A partir del 27 d’abril es comunicarà un nou període perquè qualsevol persona o empresa de Vilafranca pugui optar a al compra.

Per tal que la informació arribi a tothom, aquesta setmana s’ha repartit un tríptic informatiu per totes les llars del barri de l’Espirall. El tríptic també es pot trobar als diferents comerços i establiments adherits a l’Associació de Botiguers i Comerciants del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: