Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Durant 3 diumenges consecutius, a Cal Bolet se celebra la Mostra de teatre infantil i juvenil

Com cada any per aquestes dates, torna la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil, un esdeveniment teatral on els protagonistes són els actors i les actrius més joves de Vilafranca.

Amb la Mostra es facilita a tots els nois i noies que fan teatre a les escoles de la Vila la presentació del seu treball davant del públic, dalt de l’escenari d’un teatre, amb les condicions tècniques que necessiten, perquè coneguin el funcionament d’una representació en tota la seva dimensió.

La Mostra comptarà amb l’actuació dels alumnes del Col·legi Sant Ramon de Penyafort, de les escoles Baltà Elies, Estalella Graells, Cristòfor Mestre, Sant Josep i Sant Elies. A més de les representacions, la narradora Jordina Biosca i la flabiolaire, Iris Gayete, faran de presentadores i animadores de totes les sessions.

La Mostra comença aquest diumenge i durarà tres diumenges consecutius. Les sessions començaran a les 6 de la tarda, a Cal Bolet. Les escoles presenten obres curtes, d’uns 30 minuts, algunes de creació pròpia i d’altres de coneguts dramaturgs.

 

 

La Isabel Martí, monitora de teatre a l’escola Baltà Elies, ha comentat al magazín La Plaça les obres que presenten.

 

Aquest diumenge actuen tres grups del col·legi Sant Ramon i l’escola Baltà Elies. La Mostra, que comença a les 6 de la tarda a Cal Bolet, està oberta a tothom. Les entrades costen 2 euros i a les 5 de la tarda obrirà la taquilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: