Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’inaugura una exposició sobre el París de la Belle Epoque que inclou una visita familiar

La mostra, que ha estat co-organitzada entre la galeria Anquin’s de Reus i l’Obra Social de Caixa Penedès, es titula Airs de paris i consta d’una vintena d’obres entorn el París de la Belle Epoque.

L’exposició vol reflectir l’ambient artístic i bohemi del París de començaments del segle XX a través de l’obra d’artistes catalans i francesos, que van viure i treballar a la capital de París.

Dels catalans destaca el pastel Carmen de Ramon Casas i els dibuixos en color de Ricardo Opisso. L’exposició respira la flaire de París i una delicadesa aconseguida a partir de la subtilitat dels dibuixos, la punta seca i el pastel, especialment adequades per captar la feminitat.

Com a novetat, l’exposició incorpora l’activitat visita taller de família que proposa recórrer-la en família, els dissabtes d’aquest mes a les 10 del matí, per espai d’una hora. Per finalitzar la visita, els més petits faran un retrat al pastel dels seus pares, avis o acompanyants a l’estil de la Belle Epoque.

L’exposició s’inaugura aquesta tarda, al Fòrum Berger Balaguer, i es podrà visitar fins el dia 1 d’abril. Tot i que es gratuïta, per participar a l’activitat familiar s’ha de fer una reserva prèvia a l’Obra Social de Caixa Penedès, al telèfon 93 891 6671.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: