Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU considera que l’exposició "Vilafranca fa per tu" és campanya del PSC pagada per els ciutadans

Pere Regull, acompanyat d’alguns dels regidors del seu grup, ha fet aquesta tarda una roda de premsa a la capella de Sant Joan, en el marc de l’exposició “Vilafranca fa per tu”. El cap del grup municipal de CiU a l’ajuntament de Vilafranca ha comentat que consideren que l’exposició no te cap altra utilitat que la de ser una campanya del PSC pagada per tots els ciutadans.

A més, Regull considera que l’equip de govern s’apunta projectes que no son competència municipal, i que fins i tot estaven ja pressupostats des de feia molts anys, a banda de destinar una part molt important de la despesa municipal a una exposició que des del seu punt de vista no te cap sentit.

 

En aquest sentit per exemple feien també referència a qüestions com ara els jutjats, l’estació de renfe, etc. De fet, parlant dels projectes de futur, el grup de CiU considera que molts dels projectes que s’apunten ni tan sols els farà l’ajuntament, sinó que son qüestions que depenen d’altres administracions. Algunes segons CiU ni tan sols estan compromeses amb l’administració pertinent, com ara l’IES de les Bassetes i el nou parc de Bombers; i d’altres ni tan sols tenen projecte, ni pressupost com l’aparcament de camions.  

 

Regull comentava també que projectes que estan en marxa com la Rambla de Nostra Senyora o la renovació dels jocs infantils en parcs de la vila, s’estan endarrerint de forma escandalosa amb les molèsties que això provoca en els ciutadans.

 

Finalment, i parlant dels eslògans “Vilafranca fa per tu” i “La ciutat dels teus desitjos”, Regull apuntava que semblen més d’una immobiliària que no pas d’un ajuntament que vulgui promocionar el comerç o la vila com a pol d’atracció per possibles visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: