Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis arribaran a Vilafranca pel barri del Molí d’en Rovira i estrenaran 3 carrosses

La Cavalcada dels Reis d’Orient continua el seu procés de renovació i millora. Aquest 2007 estrenarà 3 carrosses i es renovarà el vestuari dels patges que acompanyen Ses Majestats. A més, per primera vegada, la Cavalcada sortirà del Molí d’en Rovira com ha avançat a Ràdio Vilafranca el regidor de Cultura, Joan Ríos.

La sortida de la Cavalcada serà a les 6 de la tarda, des del Passeig de la Renaixença, i després de recórrer diferents carrers del Molí d’en Rovira passarà cap a l’Avinguda d’Europa i el carrer Camp del Cellerot, al barri de la Girada. A continuació, agafarà el carrer General Cortijo, la Rambla, el carrer Sant Joan i la plaça Sant Joan per fer la tradicional aturada a la Casa de la Vila.

Un altre acte estretament vinculat a la Cavalcada és la recollida de cartes del patge reial Raimon que també presenta novetats.La recollida central es trasllada de la Casa de la Vila al teatre Cal Bolet, els dies 2 i 3 de gener.

El regidor de Cultura, Joan Ríos, ha explicat que és per motius de seguretat i per facilitar l’espera a cobert. Cal Bolet també és un equipament cèntric i permetrà que la espera dels infants i les seves famílies es faci al vestíbul, mentre que la sortida es farà per una de les portes laterals.

A banda d’aquesta recollida de cartes cèntrica, el patge Raimon també anirà als diferents barris de la Vila a partir del dia 26 de desembre i fins al 4 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: