Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca provaran una figura nova, la trobada, en l’ actuació d’aniversari

Per primera vegada, un pregó a càrrec d’un matrimoni d’exfalconers obrirà, aquest vespre, els actes del 47è aniversari dels Falcons de Vilafranca.Són la Carme Milà, exgrallera dels Falcons i actual membre de la comissió d’exfalconers, i el seu marit, l’exfalconer Gabi Mestre.

Oriol Udina, responsable de Comunicació dels Falcons, ha explicat que els dos estan molt il·lusionats amb aquest primer pregó doble de la història falconera.

El pregó tindrà lloc a dos quarts de 9 del vespre, a Cal Bolet, i a continuació es projectaran vídeos del viatge de l’ estiu passat al País Basc. Seguidament, a la plaça Penedès, hi haurà xeflis popular.

Demà, una trentena de vehicles participaran al 15è Rally Falconer que sortirà a les 8 del matí, des de la plaça Jaume I. Dijous a la nit, els Falcons celebren el concert d’aniversari amb el grup Hermanos de Rocco, a l’ On Music Club.

Com que dijous aniran a dormir tard, la única activitat prevista per divendres és un torneig de futbol sala entre els equips dels Falcons i els exfalconers i els Castellers i els Xicots de Vilafranca. El torneig començarà a les 5 de la tarda, al pavelló d’hoquei patins i en acabar, hi haurà xeflis popular.

El dissabte estarà dedicat a la quitxalla amb inflables, de matí i tarda, a la plaça Penedès. A quarts de 6 de la tarda es farà una xocolatada per a tots els assistents i a continuació, sortirà la cercavila del berenar amb La Banda del Vi.

Diumenge a dos quarts d’una del migdia sortirà la cercavila amenitzada pels Grallers Salsa d’Inxa, des del Casal i a l’ arribar a la Rambla de Sant Francesc, s’encendrà una tronada. Tot seguit, es tornarà al Casal, on a la una del migdia començarà l’actuació de Falcons i exFalcons.

Oriol Udina ha explicat que es podrà veure algun número antic, com la piràmide acotats, i com a novetat estrenen una figura nova, la trobada, que han copiat de la Muixeranga. La trobada és com la torreta falconera però més alta.

Els actes del 47è aniversari dels Falcons de Vilafranca acabaran amb un xeflis popular, a la plaça Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: