Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bernat Villaroya ha estat presentat com a candidat a l’alcaldia de Vilafranca per ICV

A primers d’aquest mes de desembre ICV va tancar el procés obert entre els seus militants per tal de presentar candidats per encapçalar la llista de la coalició a Vilafranca de cara a les municipals. Un cop tancat el procés, la única candidatura era la del president local, Bernat Villaroya, amb la qual cosa ell serà l’encarregat d’encapçalar la proposta d’ICV per les eleccions del proper mes de maig.

Villaroya recordava que la formació ecosocialista no presentava llista pròpia des de 1995, i que ara volien aprofitar l’estructura d’un grup cohesionat i amb ganes de treballar, al que cal sumar l’experiència de govern assolida aquests anys dins de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca.

 

Tot i que les línies programàtiques concretes estan encara per acabar de decidir, el candidat d’Iniciativa ha apuntat que tenen la intenció d’acostar la política als ciutadans, deixant una mica de banda els grans projectes, i tractant el dia a dia dels ciutadans per tal de fer una política més propera i fàcil d’entendre per la població.

 

Villaroya te 29 anys, és el president local d’ICV a Vilafranca des de fa un any i ha estat vinculat a l’activitat política des dels 16 anys. És llicenciat en dret, actualment treballa com a assessor a l’ajuntament de Castellet i la Gornal i està acabant el mestratge en gestió i dret local.

El nou cap de llista ha estat presentat per l’actual regidor d’ICV a l’ajuntament de Vilafranca, Patro Recober, que no ha avançat si formarà part d’aquesta nova candidatura, ni quin lloc podria ocupar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: