Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els botiguers de roba de la Vila han notat com el bon temps ha afectat negativament les seves vendes

Tot i que no és un fet generalitzat entre els botiguers de roba i complements de la vila, el cert és que el bon temps que ha estat fent darrerament, i que no és gaire normal a primers de desembre, s’ha deixat notar en quan a volum de vendes.

Principalment els qui més ho han notat son els establiments que es dediquen a la venda de peces d’abric i roba gruixuda, mentre que entre les botigues que centren els seus productes en complements i roba més de detall, la qüestió no s’ha notat tant.

La majoria d’establiments que hem consultat coincideixen en pensar que aquest mes de desembre el temps ha de tornar a la normalitat, i fer una mica més de fred, al mateix temps que esperen també que de cara a les festes de Nadal les vendes s’animin una mica més.

D’altra banda, també hi ha qui opina que les campanyes de rebaixes, tant a l’hivern com a l’estiu, es fan massa aviat, i que això també dificulta que les vendes es puguin recuperar.

 

Sigui com sigui, els aparadors dels comerços de la vila presenten ja aquests dies les seves millors gales, de cara a presentar els productes de la temporada d’hivern, tot i que les temperatures actuals convidin poc a comprar abrics, jerseis gruixuts, bufandes i guants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: