Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inaugurat el polisportiu municipal de Sant Llorenç d’Hortons

Aquest nou equipament de 1.800 metres quadrats consta d’una pista esportiva amb un porxo d’accés i una àrea de vestidors, amb dos col·lectius i dos pels tècnics esportius. A més, està equipat amb grades adaptables per albergar 250 persones; de serveis pel públic, una zona de magatzem i una àrea destinada el departament administratiu.

En el nou equipament, els arquitectes han fet aposta per la calidesa de la fusta i la transparència del vidre. El pavelló polisportiu, iniciat fa set anys, complementa l’illa de serveis que l’equip de govern va planificar en una antiga vinya i que consta, a més de l’equipament esportiu, d’un Centre d’Atenció Primària i la Plaça Europa.

L’illa esdevindrà un centre neuràlgic pel municipi on s’ajunten equipaments de “la sanitat pública, l’esport i l’esbarjo” segons va emfatitzar l’ alcalde.

La inauguració, que va tenir lloc dissabte passat, va anar a càrrec de l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Carles Baiget, el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, i el representant territorial de l’Esport de la Generalitat, Antoni Rebolleda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: