Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han guanyat la 21ena edició del Concurs de Castells de Tarragona

Els Verds van completar el quatre de nou amb l’agulla i el cinc de nou amb folre i van carregar la torre de vuit sense folre.

Els vilafranquins van guanyar amb autoritat el concurs de Tarragona, el tercer consecutiu qye assoleixen, tot i que la Colla Vella dels Xiquets de Valls va tornar a posar pressió, amb el quatre de nou amb l’agulla i el cinc de nou amb folre carregats i un intent de quatre de nou sense folre. Els Castellers de Vilafranca van celebrar una festa ahir al vespre al seu local de Cal Figarot, tot i que van tornar a casa sense el tres de deu, que es va quedar en intent. El cap de colla, Lluís Esclassans, apunta que "serà un objectiu per la festa major de l’any vinent". Esclassans descarta el tres de deu pel Tots Sants i diu que hi ha altres objectius com pot ser descarregar la torre de vuit sense folre. Esclassans ha guanyat dos concursos consecutius,com a cap de colla, i també ha avançat a Vilafranca TV que el seu mandat finalitza el 2007 i no tornarà a ser cap de colla.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: