Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja signa els acords per la solidaritat

Dins els actes de celebració del centenari, la Creu Roja signava ahir els acords per la solidaritat. Un seguit de directrius que marcaran el treball de creu roja en els propers anys. L’acte va comptar amb la presència d’Antoni Guilera, president autonòmic de l’entitat.

L’assemblea provincial de Creu Roja a Barcelona es reunia ahir a l’Auditori del Museu del vi per signar els acords per la solidaritat. Aquests acords seran les normes marc a partir de les quals l’entitat desenvoluparà la seva activitat durant un període de dos anys, moment en que es tornaran a renovar els acords. Sota els principis fonamentals d’humanitat, imparcialitat, neutralitat, independència, caràcter voluntari, unitat i universalitat s’han desenvolupat les línies de treball que passen per reforçar la presència de Creu Roja en l’àmbit local i comarcal incrementat les seves capacitats d’intervenció.Dotar de més capacitat als responsables locals i comarcals, millorar la gestió integral, definir els compromisos en cada àmbit de treball i reforçar la imatge de creu roja són alguns dels punts recollits en aquest text.

En l’acte de signatura van ser-hi presents el president comarcal i autonòmic de l’entitat així com el president provincial, Josep Marquès. Abans de la signatura es va poder veure el vídeo de la Federació internacional de societats de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, on es va fer un repàs a les principals taques en desenvolupament a nivell internacional. Aquesta signatura forma part dels actes de celebració del centenari de l’entitat i per aquest motiu també va comptar amb l’acompanyament musical de Patón Felices, una actuació amb els falcons de Vilafranca i un refrigeri per tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: