Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, Festa Major de Santa Fe, es farà la inauguració d’una escultura

Aquesta escultura es va fer en el II Simposium d’Escultura a Vilafranca, pocs mesos després de l’atemptat de l’11 de març del 2004 a Madrid. És un homenatge a aquelles víctimes i un clam per la pau. El seu autor és un escultor francès, Chan-Klaod Telek, professor d’Arts Plàstiques.

Aquesta cessió ha sigut possible gràcies al Consell Comarcal i Fustes Montgròs. La inauguració d’aquest espai, que s’anomenarà “ Racó de Pau “, consistirà en fer passar la cercavila del diumenge pel Carrer de l’Horta, i fer una parada darrera l’Ajuntament, davant l’escultura, per continuar cap al Centre Cívic pel Carrer Anselm Clavé.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: