Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 2.000 clients diaris passen pel mercat de Sant Salvador, 5 anys després de la seva reforma

Fa cinc anys el mercat de Sant Salvador estava en crisi: les parades tancaven i es patia una important davallada de les vendes. Davant d’ aquesta situació, els paradistes i l’ ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, van emprendre una operació de reforma integral amb l’ objectiu de millorar el servei i convertir-se en competència real als hipermercats.

Quan es compleix el cinquè aniversari de la reforma, el mercat és un dels punts de major activitat comercial de la Vila, amb més de 2.000 visitants diaris. El president dels paradistes, Francesc Puigdellibol, explica que l’ operació de reforma ha sortit perfecte i que tant els paradistes com els clients estan del tot satisfets.

Un altre encert ha estat l’ ampliació de l’ horari del mercat municipal, de 9 del matí a 9 del vespre, ampliació que ha comportat que es guanyi clientela. De tota manera, segons el president dels paradistes, els usuaris es concentren al migdia i a la tarda-vespre.

Per celebrar aquest cinquè aniversari, l´Associació de concessionaris del Mercat Municipal de Sant Salvador i el Patronat Municipal de Comerç i Turisme organitzen un seguit d´actes populars.

Durant tota la setmana, s´obsequia els clients del mercat amb un pràctic regal i avui, a les 6 de la tarda, i demà, a les 11 del matí, es faran sessions de cuina per part dels xefs de l´associació penedesenca Penedès Fogons.

A més, dissabte , a les 6 de la tarda es farà una festa infantil que inclourà un cercavila pel mercat, a càrrec dels Capgrossos i l´actuació de Roger Canals i la P´tite Troupe. Després hi haurà xocolata i coca per tots els assistents.

Totes les activitats es duran a terme a l´interior del mercat, excepte l´actuació de Roger Canals que tindrà lloc al parc Sant Salvador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: