Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espiga i el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Sant Joan de Deu, comparteixen espai

A primers de mes es va inaugurar a Vilafranca l’edifici que acull el centre de rehabilitació de l’Espiga, un equipament que ja està funcionant des de primers d’any, i en que la Fundació l’Espiga i aquest centre de salut mental de l’Hospital Sant Joan de Deu comparteixen espai gràcies a un conveni de col·laboració.

 

Cada un dels dos centres però, ofereix un servei independent i s’adrecen a un tipus d’usuaris diferents. La directora de la Fundació l’Espiga, Montse Roca, comentava els serveis que ofereix el centre de rehabilitació, en que es treballa també coordinadament amb l’Hospital Sant Joan de Deu.

 

Per la seva banda, des del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil, el seu coordinador a l’Alt Penedès, Daniel Cruz, comentava que aquest servei ofereix atenció a la comarca des de finals de la dècada dels 90, i que fins ara estaven ubicats a la Plaça del Penedès. El canvi els ha permès millorar en quan a metres per atendre els pacients i millorar el servei, centrat en infants i joves així com les seves famílies.

 

Aquest centre, que depèn de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona, te un altre centre d’atenció a la nostra comarca, concretament a Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: