Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roberto Labandera considera que l’actual govern opta per la nova N-340, com a alternativa a l’AP-7

En resposta a les darreres declaracions que s’han donat al voltant de la voluntat o necessitat de fer gratuïta l’AP-7 al seu pas per la nostra comarca, el diputat socialista Roberto Labandera ha volgut recordar que la postura del PSC a l’Alt Penedès coincideix amb la voluntat de l’atual govern de la generalitat, d’aposta per una autovia a la N-340 que sigui l’alternativa gratuïta a l’AP-7.

Labandera ha recordat també que a Catalunta funciona el que es conneix com a grup de Peatges, en que hi ha representació dels partits polítics i les agrupacions municipalistes, que és el marc en que es discutexien les qüestions relacionades amb les vies de pagament del territori. En aquest marc, el diputat socialista ha apuntat que es poden plantejar quines vies necessiten reduccions de costos o majors bonificacions en els seus peatges per els usuaris habituals. Ell mateix ha remarcat però, que aquesta legislatura, no s’ha presentat cap proposta que faci referència als peatges de Martorall o el Vendrell.

 

El diputat socialista considera però que si cal estudiar solucions per als usuaris habituals, petits empresaris i treballadors, que tenen una despesa important en aquests peatges, però que és una situació que s’ha de discutir dins del grup de peatges.

D’altra banda, el diputat socialista ha comentat que la proposta que va fer el president del Consell Comarcal Ramon Xena, en el sentit de la gratuïtat de l’AP-7 al seu pas per la comarca, s’havia d’interpretar com una idea particular d’ERC, en cap cas a nivell institucional, ja que el grup comarcal del PSC no en tenia cap constància.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: