Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat es mostra disposada a acordar el traçat de la c-15 amb l’Ajuntament d’Olèrdola

En una reunió mantinguda la setmana passada, responsables de la direcció general de carreteres de la Generalitat van expressar a l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, la seva predisposició a acordar el traçat de la c-15 que afecta el municipi.

En la reunió, l’alcalde va traslladar a Manel Nadal, secretari per la Mobilitat de la Generalitat, la preocupació d’Olèrdola per l’estudi del traçat d’aquesta via que s’ha donat a conèixer. Tort considera que al barri de La Serreta d’Olèrdola cal redimensionar la rotonda que es planifica i també està preocupat per com s’ha plantejat el traçat de La Serreta fins a Canyelles, que elimina el primer dels accessos a Sant Miquel venint des de Vilafranca i no contempla connexions amb el nucli de Viladellops.

Part de la sorpresa de l’Ajuntament es deu a que el projecte donat a conèixer ara és diferent al que en el seu dia l’ajuntament va al·legar, el maig de 2003. Tort considera que ara caldrà esperar als 15 dies de marge que ha donat la direcció general de Carreteres per tal d’indicar si es pot contemplar el manteniment de l’accés a Sant Miquel.

De manera global, l’alcalde d’ Olèrdola valora positivament el projecte perquè permet millorar la connexió i seguretat de l’Eix Diagonal, però recorda que és un projecte “que s’arrossega des de fa molts anys” i que per tirar-lo endavant “cal tenir en compte els ajuntaments afectats”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: