Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els afectats de la Bleda presentaran les al.legacions col.lectivament

Després de la concentració al ple martinenc de la setmana passada, l’Associació ha continuat durant aquesta setmana les accions de protesta pacífica. Al mateix temps, han iniciat les gestions amb el gabinet d’advocats que portarà el pes de les al·legacions col·lectives contra aquesta parcel·lació i s’han tramitat diverses instàncies a l’ajuntament, demanant informació sobre el planejament tant de la parcel·lació, com del POUM.

Els afectats per la parcel.lació de la Bleda també han demanat consultar actes de Comissions de Govern i del Ple de diferents anys per fer recerca sobre el capítol de les modificacions que s‘han fet sobre La Bleda, quant a la reclassificació de sol.

Quant a les properes accions, tenen previst continuar fent actes simbòlics de protesta, sobre tot al mateix nucli i durant la propera Festa Major de Sant Martí per tal de demanar la solidarització dels diferents nuclis del municipi. També enviaran versos als Diables de Sant Martí perquè els llegeixin a la FM.

A més, preparen una assemblea informativa d’afectats per la propera setmana. Tot i la negativa verbal de l’alcalde a deixar-los utilitzar el local municipal de les Antigues Escoles es continuen reunint aquí, els dilluns a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: