Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president internacional de la Jove Cambra inaugurarà el 9è Fòrum de Joves Emprenedors

A partir d’ avui i fins diumenge, Vilafranca acull una acadèmia de formació directiva organitzada per la Jove Cambra Internacional de Vilafranca, amb el nom de 9è Fòrum de Joves Emprenedors. L’acte inaugural que donarà el inici al Fòrum tindrà lloc a les 8 del vespre, a l’hotel Domo, i està obert a tothom qui vulgui assistir. Hi intervindran el president internacional de la Jove Cambra, el danès Lars Hanjlund, i un gran expert en responsabilitat social corporativa, Josep Ma. Canyelles, que oferiran les seves ponències als assistents.

El Fòrum continuarà després, només pels alumnes i formadors, amb l’activitat formativa de l’acadèmia que s’allargarà interrompudament fins diumenge.

Demà, els participants es desplaçaran al castell de Castellet i la Gornal, propietat de la Fundació Abertis, on es realitzaran seminaris sobre “Direcció d’Equips de Treball”, “Motivació i Lideratge”, “Presentacions eficaces i comunicatives” i “Gestió de projectes”.

Diumenge pel matí, al parc natural de Foix, tindran lloc les activitats del “team working” per treballar la sinèrgia d’equip i demostrar les habilitats directives, els dots de liderat, el treball en equip i la consecució d’objectius plantejats d’acord amb els recursos disponibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: