Dissabte, 8 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 90 vespes participen en la Sisena Trobada de Vespes de Vilafranca

Gairebé 90 vespres i prop de 140 persones es trobaven avui a la Rambla de sant Francesc, en la sisena troba de Vespes de Vilafranca. Aquesta és una activitat organitzada pels amics de la vespa Vilafranca i que any rera any ha anat creixent en participació.

A partir de quarts de deu del matí d’avui diumenge han anat arribant a la rambla de sant Francesc les més de 80 vespes participants en aquesta sisena trobada de vespes. Prop d’una trentena d’aquestes motos són de Vilafranca i la resta de vespes han arribat de ciutats com Tarrassa, Sabadell , Tarragona o Vilanova. Aquesta trobada, organitzada dels amics de la vespa de vilafranca compta cada any amb més participació, havent entrat ja en el circuit d’actes dels vespas club de Catalunya.

Un dels veterans ja en aquesta trobada és el vespa club de Sabadell, una entitat d’aficionats a aquestes motos clàssiques. La seva presidenta, la Núria Teruel, explica perquè aquesta passió i per les vespas. En el punt de trobada també s’ha ubicat una petita parada, per tal d’inscriure’s a la trobada així com adquirir la samarreta obra de l’artista basca Eva Garcés. Es tracta d’una iaia muntada en una vespa, una línia que segueix les obres habituals de Garcés. Aquests amants de la vespa han sortit de la rambla passades les deu del matí per esmorzar a avinent del Penedès, després han realitzat un tomb per la vila i finalment s’ha celebrat un dinar de germanor a sant Martí Sarroca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: