Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El quintinenc Camil Fortuny ha estat nomenat director dels serveis d’Educació a les comarques de BCN

El nomenament es produeix en el marc de la reorganització de la cúpula directiva del departament que ha culminat recentment el nou conseller d’Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo. Al capdavant d’aquesta important demarcació territorial, resten ara sota la responsabilitat de Fortuny més de 1.000 centres educatius de les ciutats de L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i St. Adrià del Besós, a més dels 180 municipis de les comarques de l’Alt Penedès, Garraf, Vallès Oriental, Maresme, Osona, Bages i Berguedà.

El quintinenc Camil Fortuny té una dilatada carrera professional, que va encetar en diversos municipis de l’Alt Penedès; posteriorment ha estat inspector en diferents demarcacions de les comarques barcelonines, realitzant tasques de coordinació en diverses etapes.

Escollit alcalde de Sant Quintí de Mediona sota les llistes del PSC, va encapçalar tres mandats amb govern d’unitat entre 1983 i 1995. Ha estat conseller comarcal i conseller nacional del PSC i en l’actualitat, és el secretari d’organització de la sectorial d’educació del PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: