Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns de Pasqua se celebren dos aplecs als Monjos

Com ja és tradicional Penyafel i Montanyans acolliran diverses activitats que permetran celebrar el “dia de la mona”. A Penyafel, els actes començaran a dos quarts de dotze del matí amb una missa cantada amb ofrenes de flors; en acabar la coral La Margaridoia cantarà caramelles i tot seguit, es podrà menjar de la paella d’arròs que l’organització preveu cuinar per a 400 persones. Els tiquets es podran adquirir el mateix dia a Penyafel al preu de 5 euros.

A la tarda, a partir de dos quarts de cinc el moviment infantil Si Fa Sol realitzarà jocs per a la mainada i una hora més tard, començarà el cant de la Salve a L’Ermita. A dos quarts de set de la tarda, i per aquells voluntaris que vulguin acabar de pair el dinar, es disputarà un partit de futbol sala a la pista polisportiva.

A Montanyans l’aplec començarà a les 12 amb una missa i el cant dels goigs a Santa Maria de Montanyans. Tot seguit, es durà a terme una cantada de caramelles  a càrrec de la Coral Infantil “La Bombeta Màgica” i la Coral “L’Amistat de la Ràpita. La d’enguany és la 51ena edició d’aquest aplec majoritàriament freqüentat pels habitants de la Ràpita, Sant Marçal i les Masuques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: