Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Mas Albornà obrirà un concurs d’idees pel seu projecte de nou centre d’inserció laboral

Recordem que en el ple municipal del passat mes de gener

l`ajuntament de Vilafranca va acordar una cessió de terrenys perquè la fundació Mas Albornà pugui construir un centre ocupacional a la Girada 2

El centre ocupacional tindrà una capacitat per 120 persones, el doble que l`actual edifici que té la Fundació a Sant Pere Molanta. El president de la fundació, César Martín, ha avançat a la nostra emissora que la intenció és obrir un concurs públic per recollir idees pel projecte arquitectònic. La Fundació Mas Albornà es troba ara en fase de redacció del pleg de bases que regiran el concurs d’idees.

L’ajuntament de Vilafranca ha cedit uns terrenys de 8.162 metres quadrats a la zona d’equipaments del barri de La Girada 2, entre la Ronda de Mar, el carrer del Camí de la Pedrera. La cessió gratuïta amb la finalitat que la Fundació hi construeixi i posi en marxa a càrrec seu unes instal·lacions destinades a la integració laboral i social de col·lectius amb discapacitats psíquiques i malalties mentals. Els terrenys s’han de destinar a la construcció d’un centre ocupacional amb tallers, activitats formatives, magatzem, oficines, espais de lleure i dependències complementàries. L’ús ha de ser destinat exclusivament a la formació laboral de persones amb discapacitats psíquiques o malalties mentals i si l’edifici no esposa en marxa en el termini màxim de cinc anys des de la cessió dels terrenys, o posteriorment desapareix l’activitat, el terreny retornarà al patrimoni de l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: