Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversos vins ecològics de la D.O. Penedès premiats a la fira alemanya Biofach

El concurs internacional de vins que va tenir lloc en el marc de la fira Biofach, celebrada a Nuremberg entre el 16 i el 19 de febrer va guardonar un total de 18 vins catalans, entre els quals hi havia diversos productes de la D.O. Penedès, tots ells procedents de l’agricultura ecològica. En la categoria [...]

El concurs internacional de vins que va tenir lloc en el marc de la fira Biofach, celebrada a Nuremberg entre el 16 i el 19 de febrer va guardonar un total de 18 vins catalans, entre els quals hi havia diversos productes de la D.O. Penedès, tots ells procedents de l’agricultura ecològica.

En la categoria de vi negre es ban distingir amb la medalla d’argent quatre vins del Celler Albet i Noia. En la categoria de vi negre en contacte amb barrica, van recollir medalla d’or un vi d’Albet i Noia; mentre que medalles d’argent les van recollir tres vins més d’Albet i Noia i un de Castell d’Age.

Pel que fa als vins blancs, un vi de Castell d’Age va recollir meradlla d’argent; i en la categoria de vins escumosos, el cava d’Albet i Noia també va recollir medalla d’argent.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: